Keepersprobleem dreigt voor Feyenoord tegen FC Twente

Sport: http://nos.nl/l/2187538

Het is nog onduidelijk of Feyenoord zondag in de thuiswedstrijd tegen FC Twente kan beschikken over doelman Brad Jones. De Australiƫr ontbrak vrijdag op de training wegens een lichte rugblessure.

“Als hij morgen wel kan trainen, dan keept hij gewoon. Anders hebben we met Justin Bijlow een goede vervanger”, vertelt trainer Giovanni van Bronckhorst op de persconferentie. Kenneth Vermeer kampt met een handblessure en is niet inzetbaar.

Feyenoord zit sowieso krap in de keepers. De Rotterdammers raakten Warner Hahn, die vorig seizoen op huurbasis uitkwam voor Excelsior, deze zomer al kwijt aan sc Heerenveen. Toch zal de club volgens Van Bronckhorst geen nieuwe keeper aantrekken.
Haps wel fit

Ridgeciano Haps, die deze zomer overkwam van AZ, was ook een twijfelgeval, maar lijkt gewoon te kunnen spelen. De linksback heeft de groepstraining inmiddels hervat.

Tot voor kort hing het in en rondom De Kuip vol met posters en vlaggen die verwezen naar de eerste landstitel in 18 jaar. In aanloop naar de competitiestart zijn al die kampioenuitingen weer weggehaald.

“Het is goed om weer vanuit nul te beginnen. Dit is een mooie drive om aan het einde van dit seizoen weer net zo’n Maasgebouw te zien”, aldus Van Bronckhorst.

Het laatste nieuws op News Junky

Advertenties